Enigmatast

No te por, ni pressa ... (6 lletres) // Jugador del Barça amb un home de 90 a l'àtic (6 lletres) // El que cobreu per existir (3 lletres)

sábado, 28 de mayo de 2011

Setmana de presentacions.

Entrem en una setmana de gran activitat: farem dues presentacions de Verb i Gràcia, 1000i+ enigmes verbals. Començarem dimecres, dia 1 de juny, a les 19h. a l’FNAC del centre comercial l’Illa Diagonal, a Barcelona. Com sempre, us recomanem l’assistència. A part dels sis de l’equip Verb i Gràcia hi seran presents molts més dels culpables d’haver perpetrat els enigmes que apareixen al recull. Serà el dia perfecte per dedicar-nos tota mena de penjaments i improperis.

El dissabte, 4 de juny, a les 11h., serem a Sarrià de Ter, a la novíssima biblioteca municipal Emília Xargay, acabada d’inaugurar. Es troba a l’avinguda de França, amb entrada per la plaça de Catalunya, a peu d’autovia. La visita a la biblioteca, moderna, diàfana, espaiosa, és un atractiu més que justifica la participació a la presentació. Ambdós bolos es basaran en la participació activa, en el joc i en el shock neuronal. Avisats esteu.

Una dada per als més mitòmans seguidors del món verbívor i de la biografia de Màrius Serra: la biblioteca Emília Xargay s’alça en un indret que, anys enrere, estava ocupat per una planta embotelladora de Cobega, l’organitzadora del mític concurs de redacció de la Coca-Cola, que el nostre estimat prologuista va guanyar de jovenet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario